Nervi shiatik është nervi më i madh në trupin tonë. Fillon në pjesën e poshtme të shpinës dhe kalon nëpër vithe dhe poshtë gjymtyrës së poshtme. Dhimbja shiatike (shiatiku) shkaktohet nga një kompresim ose acarim i nervit shiatik.

Dhimbja shiatike në vetvete nuk është një sëmundje ose çrregullim, por përkundrazi është një simptomë e një problemi tjetër që përfshin nervin tuaj, të tilla si një hernie diskale, sëmundje degjenerative e diskut ose një ngushtim të kanalit tuaj kurrizor. Shiko vjideon me poshte se si te veproni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here