Alumini që përdorni në gatim është në gjendje të aktivizojë pika të caktuara që janë përgjegjëse për burimin biologjik të dhimbjes dhe t’i lehtësojë ato. Ofron ndihmë me dhimbje afatgjata si dhimbje muskujsh, dhimbje kockash, qafë, dhimbje kyçesh, dhimbje artriti dhe dhimbje nga operacioni. Gjithashtu personat me reumatizëm, dhimbje të nervit shiatik dhe përdhes kanë vërejtur përmirësime

Si bëhet ky trajtim?

Duke e vendosur fletën në zonën e prekur, ajo reflekton fushën primare të Tokës dhe rrit ndikimin e saj pozitiv, duke vepruar si një lloj xham zmadhues. Ai gjithashtu shmang depërtimin e rrezatimit të jashtëm në trupin e njeriut.

Cili është qëllimi i këtij trajtimi dhe pse funksionon?

Sipas studiuesit AV Skvortsov nga Rusia, në trupin e njeriut ekziston një bërthamë qelizore që ndërvepron drejtpërdrejt me fushën magnetike të tokës. Kur kjo fushë është e shtrembëruar, ajo parandalon rikuperimin. Gjithashtu, alumini gjeneron nxehtësi dhe kjo nxehtësi është e dobishme në trajtimin e dhimbjes.

Ata që e kanë provuar shohin se si ka pasur një efekt pozitiv!

Gjithashtu nuk dëmton dhe pse të mos e provoni?

Do të habiteni me kohën e rikuperimit dhe efektivitetin e këtij trajtimi. Gjithçka që ju nevojitet është një copë letër alumini mjaft e madhe për të fashuar zonën e prekur. Ana me shkëlqim e letrës duhet të jetë në kontakt me vendin e dhimbjes. Nëse është e nevojshme, përdorni shirit për ta mbajtur atë në vend. Më mirë është ta bëni atë natën para se të shkoni në shtrat, sepse alumini duhet të qëndrojë në kontakt me zonën e prekur për rreth 10 ose 12 orë. Përsëriteni për 12-15 ditë rresht.

Më pas prisni dy javë për ta përsëritur nëse është e nevojshme.

Trajtimi aplikohet për lloje të ndryshme dhimbjesh, duke përfshirë dhimbjet në qafë, shpinë, krahë, këmbë, gjunjë, për dhimbje të nervit shiatik, përdhes, artrit ose artrit reumatoid, për kyçet dhe për thembrën.

Tek shumë njerëz, dhimbja largohet shpejt, efekti i fortë anti-inflamator i trajtimit është vërtetuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here