Gjatë historisë, ka pasur shumë kriminelë. Dhe kriminelët më të mëdhenj si Pablo Escobar kërkuan pallatet më të mëdha dhe më të shtrenjta për të kryer marrëveshjet e tyre të errëta. Shumica e këtyre vendbanimeve ndodhen të braktisura tani, por si janë ato në të vërtetë? Le ta zbulojmë ndërsa eksplorojmë shtepite e braktisura të kriminelëve më famëkeq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here