Vizatim për nder të 10 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë (nga viti 1922) ku paraqitet një vajzë shqiptare me veshje kombëtare (me fustanellë) që mban flamurin shqiptar në dorën e djathtë dhe zinxhirët e thyer të tiranisë në dorën e majtë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here