Ekspozita “Prishtina Poppins 2022” speciale për rracat autoktone, ku prezantohet Molosi Ilir! Patëm nderin që rraca jonë të vlersohej dhe të këshilloheshim nga z. Petru Muntean zv. Kryetar i federatës kinologjike Romune dhe anëtarë i komisionit për pranimin e rracave të reja ne FCI. Mirënjohje e madhe për kryetarin e federates kinologjike të Kosoves z. Saud Kajtazi që gjithmonë është i gatshëm të na ndihmojë! Puna për shpëtimin e rracës dhe njohjen e saj është shumë e gjatë dhe e vështirë, por ne jemi të vendosur për ta cuar në fund këtë misjon. Ju uroj suksese të gjithë kultivuesve dhe shpresojmë që një ditë të prezantojmë rracën tonë në rrangun botëror!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here