Duke e njohur mirë popullsinë vendase, Olga e kuptoi se do të duhej të mbante barrën dhe stigmën e të qenit nënë beqare gjatë gjithë jetës së saj. Ajo që ishte edhe më e dhimbshme është se kur të afërmit e saj mësuan për zhdukjen e dhëndrit, edhe ata ishin kundër foshnjës. Falë karakterit të fortë të Olgës, fëmija përfundoi duke lindur. Gjithsesi, i gjithë stresi që ajo duhej të kalonte, ndikoi në shëndetin e foshnjës. Pas lindjes së djalit të saj, mjekët i dhanë një lajm shqetësues.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here