Thuajse të gjithëve iu ka ndodhur që teksa pastrojnë kungullin i flakin farat. Por ky është një gabim, pasi ju duhet t’i konsumoni. Këto janë arsyet pse:

-Janë të pasura me selen

-Janë të pasura me antioksidant

-Janë të pasura me hekur

-Janë të pasura me fosfor

-Janë të pasura me zink

-Kanë përmbajtje të mirë triptofani

-Janë të pasura me Omega 3

-Ndihmojnë në shëndetin e prostatit

-Parandalojnë formimin e cisteve

-Janë lehtësisht të tretshme dhe ndihmojnë për të shmangur luhatjet e glicemisë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here