Në videon më poshtë mund ta ndiqni një intervistë të rrallë të Ibrahim Rugovës, në televizionin shtetror shqiptar TVSH, në vitin 1994. Intervista është realizuar nga Sali Kelmendi, dhe në Youtube është sjellur nga kanali Kosova Arkiv nga M1-shi. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here