Testet vizuale mprehin mendjen dhe nuk është gjithmonë e lehtë për të çuar në zgjidhjen e tyre. Madje disa duhet të zgjidhen në një kohë shumë të shkurtër, gjë që tregon se sa të zhvilluara janë disa nga aftësitë tona.

Imazhi i mëposhtëm është këtu për të testuar IQ dhe vëzhgimin tuaj. E vërteta është se ju me siguri shihni zebra dhe yje kudo, por nëse i kushtoni më shumë vëmendje, do të zbuloni një kafshë tjetër, të fshehur mes turmës. A mund ta dalloni në vetëm 15 sekonda? Nëse po, atëherë ju i përkisni 1% të popullsisë.

Test/E gjeni dot kafshën e fshehur në 15 sekonda? Nëse po,Imazhi i mësipërm është krijuar nga BBC Earth dhe nëse shikoni nga afër, do të shihni dy mace të fshehura. Ju keni vetëm 15 sekonda nëse nuk mund t’i gjeni fare, mund të shikoni foton më poshtë.

Test/E gjeni dot kafshën e fshehur në 15 sekonda? Nëse po,

Iluzioni optik i zgjuar është për memorie të fortë dhe nëse nuk ia dolët, ne kemi shumë të tjera në vazhdim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here