Kish pas shkue ni burrë tek Xhemajl Abria, me pushkë n’krah dhe po e thirrë Xhemajl Abrinë te dera e shpisë. Po del Xhemajli plak dhe po e sheh.

  • -”Hajde…” po i thotë Xhemajl Abria.
  • Kam nie që ke thanë se je ma trim se unë… i thotë burri me pushkë n’krahë Xhemajl Abrisë.
    Xhemajl plaku ndalet pak e mendohet dhe ja kthen. – ” Jo more s’kam thanë, po hajde hyjmë mrena hamë buk e pimë çaj.
    Pasi hyjnë mrena, hajnë buk e pinë çaj, dalin në oborr dhe shkojnë te ahri i gjave. Xhemajl Abria e merr pushken dhe u’a drejton kijeve… – ”Mos luni, unë jam Xhemajl Abria!” Kijet nuk i’a vnojn veshin, as nuk e kqyrin, vazhdojnë e përtypen e hajnë n’grazhd.
    Kthehet Xhemajl Abria dhe i thotë:
  • – ”Kta po na shkojkan te dyve, kta kokan ma trima se na!” /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here