A e dini se shkencëtarët duan të shkurtojnë kohëzgjatjen e minutës prej 60 në 59 sekonda. Toka po rrotullohet më shpejt tani sepse Poli i Veriut dhe i Jugut po shkrihen dhe si rezultat, ata duan që edhe minutat të jenë më të shkurtra. Nëse kjo gjë ndodhë çdo gjë do të rishkruhet. /Trungu & InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here