“NEW YORK TIMES”

 Kjo fotografi e vjetër, u botua më 1 gusht të vitit 1911, në “New York Times” – tabloja, që përshkruhet si “malësorë të veriut të Shqipërisë”, vjen nga “Albanian Life”.

Imazhi, sikur e pëshkruan shtypi amerikan, ka gjasa të jetë i lidhur në konfliktet mes shqiptarëve dhe perandorisë turke…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here