I konsumojmë çdo ditë, pa e ditur efektin që shkaktojnë dhe rrezikun që mbartin.

Ka disa lloje ushqimesh, konsumimi i së cilave mund t’ju sëmurë, për shkak të viruseve, të cilat mund të merren gjatë përgatitjes së ushqimit dhe të shumohen në temperaturën e dhomës.

Ushqimet e ftohta dhe të mirë-gatuara janë ato më shumë të sigurta për t’u konsumuar në raport me të tjerat.

Kujdes nga këto lloj ushqimesh që do t’ju tregojmë, pasi mund t’ju sëmurin!

– Lakër e papërpunuar;

– Suprat e mbetura;

– Orizi i mbetur;

– Patate, ton dhe vezë;

– Sallata e frutave;

– Hamburgerat;

– Produktet e papasterizuara të bulmetit;

– Mishi i kuq.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here