Sa ar ka dale nga fabrika e Rubikut gjate periudhes se komunizmit ? Perse ky proces qendronte i fshehte dhe ku shkonte kjo pasuri ? Si vdiqen nje pjese e puntoreve te ketij reparti te veçante ? Cfare thone dokumentat sekrete ? Per me shume ndiqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema/ InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here