Shpesh here na rekomandojne sa detergjent duhet te perdorim per cdo larje por shume prodhues ndonjehere e teprojne duke na bere te konsumojme me shume produkte e te blejme me teper.

Detergjente te shumte na demtojne veshjet, rrobat, por edhe ndikojne ndjeshem ne buxhetin fale fatures se energjise.

Zbardhuesit dhe pastruesit e shumte lene njolla mbi rroba dhe pluhuri lares i teper bllokon lavatricen e cila harxhon dy here me shume energji.

Sipas specialistes ne larje Mary Gallager duhet te kemi kujdes te mos e teproj,me me keto detergjente sepse kjo sdo te thote larje me e mire.

Madje ne kete menyre pa dashje ata vecse dem. tojne rrobat dhe makinen larese.

Per nje larje te mire thote ajo jane te rendesishme tre elemente si temperature e ujit, centrifuga, dhe kombinimi i laresit e zbutesit.

Keshtu vetem nese keto tre elemente do jene optimal, atehere larja juaj eshte optimal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here