Njerëzit në West Midland, Angli, kanë mbetur të befasuar pasi kanë pikasur një pëllumb ngjyrë rozë.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, studentja, Rabia, 17-vjeçare, hasi në këtë shpend në Solihull dhe shpejt ia bëri një foto.

“Unë thjesht isha e magjepsur nga zogu – dhe familja ime gjithashtu është e magjepsur”, tha ajo.

Rabia thotë se nuk i ka edituar fotografitë dhe që pëllumbi dukej kështu siç po shihet.

Një zëdhënës nga një organizatë për studimin e shpezëve sugjeroi se një palë e tretë duhet të ketë qenë e përfshirë, pasi pa diçka të ngjashme te një zog rozë që u pa në Bournemouth.

“Ky pëllumb është ngjyrosur, nuk ka dyshim për këtë”, tha zëdhënësi.

“Nuk është e padëgjuar që pëllumbat e bardhë të ngjyrosen nga pronarët e tyre për t’u përdorur në shfaqjet magjike apo edhe dasma ku do të lirohen, pastaj të kapen përsëri”.

“Kjo është hera e pare që dëgjojë për një që arratiset në publik”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here