Një peshk i madh shumëngjyrësh u gjet në bregdetin e Oregonit, SHBA. Peshku Opah, i njohur ndryshe si peshku i hënës u zbulua në Sunset Beach në Seaside, një qytet në anën veriperëndimore të shtetit.

Krijesa shumëngjyrëshe, rreth një metër e gjatë kishte një përzierje të argjentë dhe të kuqërremtë të ndritshme dhe luspa portokalli me pika të bardha.

Keith Chandler, menaxheri i përgjithshëm i Akuariumit Seaside, tha për CNN: “Ata janë peshq mjaft të mrekullueshëm dhe normalisht nuk i shohim në breg. Ishte mjaft emocionuese për vendasit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here