Nëse luani ndonjë video-lojë, pa dyshim se do ta zgjidhni një snajper si armën tuaj të preferuar.

Snajperi është një nga armët më të fuqishme në botë.

Kjo teori i është dëshmuar edhe në praktikë nga një ushtar i SAS-it në Mosul të Irakut

Ai kishte qëndruar për plot katër orë në një vend pa lëvizur duke pritur një luftëtar të ISIS-it, i cili ishte i armatosur me pushkën Russian Dragunov.

Dhe pasi kishte arritur ta fus në shënjestër, ky ushtar ia kishte tërhequr këmbëzën pushkës.

Plumbi i snajperit të tij për tre sekonda kishte përshkuar 3.500 metra dhe e kishte goditur në kokë terroristin. Natyrisht, se ka mbetur i vdekur në vend.

Mediat botërore kanë mbetur të shokuar kur morën raportin në lidhje me këtë të shtënë.

Bëhet fjalë për snajperin CheyTac M200. Edhe zyrtarisht është pushka më e fuqishme në botë, kurse çmimi i saj sillet rreth 13.800 dollarë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here