Këshilli i Ministrave të Shqipërisë ka vendosur t’u ndalojë bixhozin nëpunësve shtetërorë. Ndalohen po ashtu edhe lojërat e tjera të fatit. 

“L’Ère Nouvelle” ka botuar, të mërkurën e 24 shkurtit 1937, në faqen 2, një shkrim në lidhje me ndalimin në Shqipëri të bixhozit dhe lojërave të tjera të fatit për nëpunësit shtetërorë.

Aurenc Bebja, nëpërmjet Blogut “Dars (Klos), Mat – Albania”, e ka sjellë për publikun shqiptar:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here