Është e vërtetë që nëse në një shtëpi nuk banon askush prej një kohe të gjatë, banesa amortizohet me kalimin e kohës.

Kështu ka ndodhur edhe me një shtëpi në Australi.

Në ambientet e brendshme nuk ishte futur askush prej 60 vitesh, dhe së fundmi janë publikuar disa foto.

Fotografi Steve Chaz vendosi të bënte një set duke i shpërndarë më pas në rrjet.

Gjithçka duket e amortizuar, mbizotëron zymtësia dhe pluhuri ka mbuluar çdo vend. /noa.al/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here