Varrezat e shqiptarëve në Vranjë dikur dhe sot.

Mbi varrezat e shqiptarëve në Vranjë sot ngrihet kombinati i pambukut “JUMKO”. Në kuadër të këtij kombinati ngrihet edhe stadiumi i ekipit futbollistik me të njejtin emër. Përveq kësaj, në pjesën fundore të ish-varrezave ndodhet edhe terminali doganor i pikës kufitare Preshevë – Tabanoc, “Carinska ispotava Vranje”.

Ndonse duket e pabesueshme , por ja që sot mbi eshtrat e shqiptarëve të Vranjës luhet futboll! /sanxhak, Instagram /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here