Është e çuditshme se si sytë mund të krijojnë iluzione. Ndonjëherë, duhet të shohim dy herë, për të qenë të sigurtë. Prova për këtë janë këto foto që do t’ju bëjnë të pastroni mirë ekranin.

– Kuaj të vegjël në një gardh

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Ku është qeni?

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– A është mur apo pjesë e kamionit?

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Në fillim mendova se vrima e hundës së qenit të mikut tim, ishte syri i tij.

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Po e pjek qenin tim nën një flakë!

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Kur harron se si funksionon anatomia e maceve

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Ky salmon është mbështjellë aq mirë, sa duket sikur nuk është mbështjellur fare.

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Derdha pak kafen dhe duket si zog.

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Hija më bën të dukem si Lord Farquad (nga Shrek)

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Centaur i vërtetë!

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

– Pantallonat kamufluese.

Asgjë s'do ju bëjë më konfuzë se sa këto

Mund t

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here