6.1 C
Pristina
Monday, March 8, 2021
Home KURIOZITETE Këto produkte ushqimore i keni hapur gjithmonë gabimisht(Foto)

Këto produkte ushqimore i keni hapur gjithmonë gabimisht(Foto)

Pakot e sheqerit

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Dizajni për këto pako gjithëpërfshirëse sheqeri u zhvillua nga Benjamin Eisenstadt. Ideja që qëndron pas tyre është shumë e thjeshtë: ju keni për qëllim të prishni paketën në gjysmë sesa të copëtoni pjesën e sipërme. Nëse e bëni në këtë mënyrë, e gjithë sheqeri do të përfundojë në kupën tuaj, dhe ju do të keni vetëm mbështjellësin në dorë.

Patate të skuqura (Chips)

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Ushqimi i Pringles bëhet shumë më i lehtë kur vendosni një pjesë të palosur të letrës A4 brenda tubit.

Patate të skuqura me patate të zakonshme

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Pritini pjesën qendrore të paketës duke përdorur gërshërë ose ndonjë objekt tjetër të mprehtë.

Patate të ziera

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Bëni një prerje përgjatë gjithë mesit të patateve. Zini  ato, pastaj lini të lahen ato në ujë të ftohtë. Tani duhet të jeni në gjendje të zhvisheni lëkurën me duart tuaja me pak përpjekje.

Pjesë individuale të kremës

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Tërhiqeni pjesën e mbështjellësit të vendosur sipër skedës (në fotografinë e dorës së djathtë, në fund të figurës) në të gjithë pjesën e sipërme të enës për të krijuar një vrimë trekëndore. Tani duhet ju  jeni në një  gjendje të derdhni kafen në filxhanin tuaj pa asnjë derdhje.

Toblerone

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Shtyj trekëndëshin drejt pjesës tjetër të shiritit. Ju mund ta bëni atë vetëm me një gisht ose me gisht.

Kartona lëngje

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Hapja në një kartoni me lëng zakonisht ndodhet më afër njërës anë se tjetra. Nëse derdhni lëngun me atë anë më afër gotës, ajri nuk mund të futet në karton, dhe do të spërkatet në mënyrë të pahijshme. Mënyra e saktë për ta bërë atë është, në të vërtetë, mbajtja e kartonit me hapjen në krye. Pastaj lëngu do të rrjedhë pa probleme.

Kokosi

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Shikoni tre pika të zeza të kokosit që ndodhen afër së bashku. Punkoni lëkurën në njërën nga këto pika duke përdorur një kaçavidë ose një thikë të mprehtë, pastaj futni një fyshtë dhe … pini! Nëse e dëshironi të prerë të hapur kokosin, gjurmoni një rreth përgjatë sipërfaqes në një nivel pak më afër pikave të zeza sesa në mes.

Ushqim të konservuar

10 Food Products That We’ve Always Opened Incorrectly

Mënyra me perfekte për të prerë një pako me ushqim të konservuar,është ajo se si njeriu në video po e tregon si është duke  e prerë kavanozin.

Shpërndaje me dikë që mund ti ndihmojë ky informacion!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kisha e Shën Sofisë, mrekullia e panjohur e Shkodrës

NGA DOM ARTUR JAKU“Ndërmjet Dejës e Shatit të Mazrrekut gjenden gërmadhat e një kishe të bukur, me kybe...

Betejat bizantine në trevat e Shqipërisë së sotme

HISTORIA E ANA KOMNENANga Luan Rama/Një nga kronistët më të vjetër të kohës bizantine...

Kumbullat e thata dhe vetitë regjeneruese

Ngrënia çdo ditë e kumbullave të thata ndihmon në parandalimin e rënies së dendësisë kockore.Sipas disa studimeve shkencore...

Tush Palokaj,Heroi i cili mbrojti Sanxhakun nga hordhitë Çetnike

Xhelil ARIFI___________Është e njohur çika sanxhakase Amina Nurovic,e cila...

Recent Comments