6.1 C
Pristina
Sunday, January 17, 2021
Home KURIOZITETE Ide për shkrepje fotografish kreative (FOTO)

Ide për shkrepje fotografish kreative (FOTO)

Fotografitë, si në letër e po ashtu edhe digjitale mund të shkatërrohen. Por emocionet dhe ndjenjat që i kanë ndjerë njerëzit kur i kanë bërë ato fotografi – është ajo që mbetet përgjithmonë.

Një imazh i mrekullueshëm vlen sa një duzinë e atyre të zakonshmeve.

Ne mbetëm të impresionuar thellë kur e vendosëm përzgjedhjen e mëposhtme së bashku.