Categories: KAFSHËT

Rrëqebulli i Himalajeve filmohet duke kapur dhi të egra në Pakistan (Video)

Shijoni pamje magjepëse të rrëqebullit Himalayan të kapur në shkëmbinjtë e pjerrët të Luginës së Chitral, Pakistan. /InforCulture.info

Rrëqebulli Himalayan është një nga macet më të pakapshme dhe të fuqishme që jeton në këto male, ai rivalizohet vetëm nga leopardi i famshëm i dëborës. Si një grabitqar i madh, rrëqebulli luan një rol thelbësor në ruajtjen e ekuilibrit dhe shëndetit të këtij ekosistemi në këtë kompleks malor.

Në këtë video rrëqebulli është filmuar duke kapur dhitë e egra në këtë zonë malore shumë të vështirë. Pamjet janë magjepëse, si të rrëqebullit, dhive të egra por edhe të bukurisë malore në këtë zonë. /InforCulture.info

Video: WWF – Pakistan

InFor. Culture

Recent Posts

Njësitë çetnike të Ushtrisë së Mbretërisë Jugosllave kryen gjenocid ndaj 9200 sanxhaklinjve të pafajshëm në shkurt të vitit 1943

Nga Ismet Azizi: Krimi serbo-çetnik në Bihor gjatë kërshëndellave ortodokse! Programin e “Naçertanija” të Ilia…

16 hours ago

Buka më e mirë për rënien nga pesha

Buka është një nga produktet që nuk mungon asnjëherë në shtëpitë tona. Aroma e saj…

21 hours ago

Para Vlorës, flamuri i pavarësisë u valëvit… ku?

Pak orë, na ndajnë nga festa e madhe e pavarësisë së Shqipërisë.  Teksa qyteti i…

21 hours ago

A e largon kafeja dhimbjen e kokës?

Dhimbja e kokës ka efekt ngadalësues për të gjithë organizmin. Njeriu kërkon shpëtim të menjëhershëm…

21 hours ago

​Largoni dhimbjen e kokës pa ilaçe: Përbërësit e fshehtë i kemi të gjithë në shtëpi

Dhimbjet e kokës shpesh nuk shkaktohen nga sëmundje, por nga patogjenë që janë pjesë e…

21 hours ago

Mësoni vitaminat që ju mbrojnë nga COVID-19

Marrja e vitaminave është një nga mënyrat më të  mira për të luftuar çfarëdolloj sëmundjeje.…

22 hours ago