6.1 C
Pristina
Tuesday, January 19, 2021
Home KAFSHËT Zogu i vogël i pulës luan së bashku me disa kotele shumë...

Zogu i vogël i pulës luan së bashku me disa kotele shumë të lezetshme (Video)

InforCulture sjellë një video të lezetshme të një takimi në mes të disak kotleve britaneze dhe një zogu të vogël të pulës. /InforCulture.info

Pamjet në video janë shumë të ‘ëmbla’ derisa kotelet dhe zogu luajnë së bashku dhe nuk kan frikë nga njëri-tjetri.

Duke ditur se kafshët shpeshherë dijnë të ndikojnë shumë pozitivisht në disponimin tonë, e sidomos tek njerëzit që kanë dashuri për to, ju ftojmë ta ndiqni këtë video të shkurtër dhe të kënaqeni më pamjet e bukura të koteleve dhe zogut të vogël. /InforCulture.info

Video: Youtube, Teddy Kittens

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Shqiptarët në perandori sipas këndvështrimit turk

ANA TJETËR E TË SHIKUARIT /PASKTHIMNë monografinë të tij ‘’Shqiptarët në Perandorinë Osmane’’ studiuesi Nexhip P. Alpan...

Kështjella dardane shumë shtresore e Gërqinës së Gjakovës

Shkruan; Haxhi MEHMETAJKështjella thirret më fjalën e vjetër shqipe Gjytet dhe për herë të parë është identifikuar...

Fotografi të rralla: Gjakova gjatë luftës së dytë botërore, viti 1941

Fotografit jan bërë nga Ottorino Murari dhe gjindën në arkiv të Alberto Castaldini-tNga libri "Palaver: Vita quotidiana in Kosovo: diario fotografico...

Milan Sufflay për kufijtë e shqiptarëve në Mesjetë: Mali i Zi, fëmijë i llastuar i Shqipërisë

Etnosi i shqiptarëve është i një lashtësie të madhe dhe me këmbëngulje (vitale) në Ballkan. Për më shumë se njëmijë vjet e...

Recent Comments