Categories: KAFSHËT

Lista e subjekteve veterinare të kontraktuara për projektin “Menaxhimi dhe kontrolli i qenve endacak”

Tashmë InforCulture.info ka raportuar që ka filluar projekti për trajtimin e qenve endacakë përmes metodës KSVL (kapje, sterelizim, vaksinim, lëshim).

Fondacioni për të Drejtat e kafshëve është autorizuar si organizatë e shoqërisë civile nga AUVK që në këtë projekt të jetë në cilësinë e monitoruesit, sa i përket mirëqenies së kafshëve dhe trajtimit të dinjitetshëm të tyre.

Poashtu është bërë publike në listë me të gjitha subjektet veterinare që janë kontraktuar për këtë projekt për të gjitha regjionet e Kosovës.

Listën e veterinarëve për çdo qytet,të kontraktuara për projektin “Menaxhimi dhe kontrolli I qenve endacak” mund ta gjeni në foton dhe linkun e mëposhtëm,përcjell Inforculture.Info

https://www.auv-ks.net/repository/docs/Lista_e_subjekteve_te_kontraktuara_per_projektin_Menxhimi_dhe_kontrolli_i_qenve_endacak_08052020_1.pdf?fbclid=IwAR0DXpXAtAxPpJQ7N-GT6eda2bLxZI8m0IZnvvlr36tbJeWkwTdTIvvf6AQ

In For Culture

Recent Posts

Truk i shkëlqyeshëm si ta shkrini akullin në xhamat e veturës për dhjetë sekonda

Ekziston një mënyrë e shkëlqyeshme si të shkrihet shpejt, pa gërryerje dhe pa blerje të…

5 mins ago

Kjo është arsyeja e “çuditshme” përse xhinset duhet futur për disa orë në frigorifer

Shumë prej nesh i përdorin pothuajse cdo ditë xhinset dhe eshte pamundur të gjesh një…

13 mins ago

Kulturë ILIRE në gadishullin Italik

Shkruan: Preveza ABRASHI Megalitiket ILIRE Montalbano në Apulia shek XV-XIII para Kr. Apulia ishte e…

44 mins ago

Këto perime e largojnë fryrjen e stomakut

Nëse ka këshillë që pranohet nga të gjithë ekipet e ekspertëve është që njeriu duhet…

54 mins ago

Keni pyetur pse disa vezë janë kafe dhe disa të bardha? Ja përgjigjia

Keni pyetur ndonjëherë se pse disa vezë janë të bardha dhe disa kafe? Ngjyra e…

21 hours ago

E habitshme, ja pse nuk duhet të pini ujë në këmbë

Çdo ditë trupi humb sasi të madhe uji, prandaj është shumë me rëndësi që uji…

21 hours ago