Categories: ART

Si duken aktorët e filmit ‘Troy’- Troja sot,..film nga viti 2004 (Video)

Filmi hollivudian ‘Troy’-Troja i vitit 2004 që shtjellon ngjarjen historike të luftës së Trojës, është një ndër filmat historik më të shikuar. /InforCulture.info

Në rolet kryesore të filmit kan lujatur aktorët e njohur si Brad Pitt në rolin e Akilit, Eric Bana luan princin e Trojës Hektorin, Brian Cox-Agamemnoni, Diane Kruger ka luajtur Helenen, Sean Bean-Odiseun etj.

Shumicën prej këtyre aktorve jemi mësuar të i shohim në për role të ndryshme të filmave tjerë. Por si duken këta aktor sot, mund të shihni në videon e postuar në kanalin YouTube nga ‘TaN’. /inforculture.info

InFor. Culture

Recent Posts

4 arsyet më të zakonshme përse lulet dhe bimët vyshken, ja zgjidhja për çdo problem

Të kujdesesh për bimët e lulet në vazo duket mjaft e lehtë deri në momentin…

13 hours ago

“Shtëpia e Bardhë”, kur u vendos guri i parë i themelit dhe si u vendos ky emër

Ndërtimi i Shtëpisë së Bardhë nisi me gurin e parë të themelit, më 13 tetor…

13 hours ago

Nëse jeni djegur, ja masat urgjente për të mos mbetur shenja

Nëse aksidentalisht jeni djegur me hekur apo ju është derdhur kafeja e nxehtë, duhet të…

13 hours ago

Njerëzit që braktisën shkollën, por ndryshuan botën!

Një nga çmimet më prestigjiozë, që një person mund të marrë në rrugëtimin e jetës,…

14 hours ago

Mbajeni gripin dhe virozat sa më larg vetes duke shmangur këto gabime në të përditshmen tuaj

Moti i paqëndrueshëm, luhatjet e temperaturave, qëndrimi për një kohë të gjatë në ambiente të…

14 hours ago

Kosova në Ilirikun e vitit 1689

Historiani Jahja Drançolli, ka publikuar një pjesë të hartës së Ilirikut, marrë nga atlasi i…

14 hours ago