6.1 C
Pristina
Sunday, November 27, 2022
Home Crypto News

Crypto News

Most Read

Audio e rrallë, dëgjoni shprehjet e vjetra të shqipes arvanitase

Mençuria dhe urtësia e një populli lexohen lehtë në shprehjet që ai trashëgon brez pas brezi. Filozofia e shprehjeve që datojnë larg...

Zbulohet letërkëmbimi i aktorit që luajti Skënderbeun, ç’thoshte për Shqipërinë

Në Muzeun e Teatrit dhe Kinematografisë në Tbilisi gjenden shënime, ditarë, fotografi nga xhirimet e filmit “Luftëtari i madh Skënderbeu”. Roli i...

Përse Isa Boletinit i mungonte gishti i mesit në dorën e majtë?

Fotogɾɑfí të heɾoít kombëtɑɾ Ísɑ Boletínít, mʋnd të themí se kɑ mjɑftʋeshëm, dhe pothʋɑjse shʋmícɑ pɾej nesh í kemí pɑɾë. Poɾ ɑ...

Lëngu i turshive shëron këtë problem shëndetësor shumë të përhapur

Ka të dhëna se lëngu i turshisë është një kurë shumë e mirë shtëpiake kundër urthit apo refluksit të acidit.