Pa marrë parasysh se sa e gërryeni ose e pastroni tiganin, njollat nuk hiqen gjithsesi prej aty.

Por, ekziston një metodë tejet efikase që duhet ta provoni për të shmangur këtë nervozizëm tek ju kur tigani nuk pastrohet siç duhet.

Krejt çfarë duhet të bëni për të hequr njollat kokëforte në tigan është ta mbushni me ujë e të vendosni sapun për larjen e enëve, jo shampo të rregullt që e përdorni për larjen e enëve.

How to never scrub a pot ever again 🧽 #cleantok #cleaninghacks #cleaning #cleaningtiktok #potsandpans #pansandpots #potcleaning #potcleaninghacks #kitchenhacks #kitchencleaning #madamesweat #homehygiene #homecleaning #homecleaninghacks ♬ Vivaldi – 2 Violins op 8 Allegro 1 – AllMusicGallery

 

Nxeheni tiganin derisa uji të vlojë, mbajeni aty për pesë minuta dhe thjesht derdhni ujin.

Do të shihni se si tenxherja apo tigani do të jetë krejtësisht i pastruar nga njollat. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here