Profesori mori në krah fëmijë e studentes së tij deri sa foshnja filloi të qante..”Asnjë nënë nuk duhet të zgjedh mes fëmijës dhe studimeve të sajë!”

Profesor Sydney Engelberg, nuk u mërzit kur foshnja e një studentje filloi të qante në klasë. Nëna e turpëruar u ngrit në këmbë për t’u larguar, por Engelberg e mori fëmijën dhe e qetësoi në krahët e tij pa humbur asnjë moment në mësim. Profesor Engelberg lejon nënat që ndjekin leksionet e tij të masterit  të sjellin fëmijët e tyre dhe madje të i ushqejnë me gji.

Asnjë nënë nuk duhet të zgjedhë midis një fëmije dhe edukimit. /Trungu & InforCulture

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here