Shikoni situatën në foto, pastaj përpiquni t’i përgjigjeni pyetjes në sa më pak kohë të jetë e mundur…

 

Autostradat janë rrugë me shpejtësi të madhe, në të cilat trafiku zhvillohet në trase të ndara njëdrejtimëshe.

Në pamje të parë duket se për to zbatohen rregulla shumë të thjeshta dhe të qarta të qarkullimit, transmeton Telegrafi.

Për faktin se bëhet fjalë për “rrugë të mbyllura” në të cilat mund të hyhet dhe të dilet vetëm në vende të caktuara, duket se gjithçka është e qartë. Derisa të krijohet një situatë e tillë…

 

Përgjigjja:

Në autostradë nuk lejohen kthesat në asnjë kusht.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here