Nëse mendoni se e dini se për çfarë shërben pjesa metalike në mbështjellësin e sallamit, me shumë mundësi gaboheni.

Mendojmë se kemi dëgjuar për të gjitha truket në shtëpi që mund ta bëjnë jetën më të lehtë, por ka ende shumë gjëra që na befasojnë.

Tani në internet është shfaqur një video në internet pas së cilës njerëzit janë në shok kur kuptuan se për çfarë shërben pjesa metalike në letrën e sallamit.

Të gjithëve na ka rënë në sy pjesa e vogël metalike që qëndron në të dy skajet e paketimit. Por, a e keni ditur se ato nuk shërbejnë për mbylljen e sigurt të sallamit.

Epo, duket se ka një qëllim tjetër. Sipas një videoje në Instagram, pjesa metalike mundëson që pasi ta përdridhni me duar, sallami të shfaqet më shumë në sipërfaqe.

Nuk keni nevojë që ta grisni me duar mbështjellësin, por mjafton që aplikoni trukun si në video dhe do ta keni më të lehtë që ta prisni sallamin. /Telegrafi/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here