Gra të shumta çdo herë janë në kërkim të produkteve që kanë rezultatet më të mira.

Kështu edhe produktet e grimit duhet të tregojnë rezultatet në fytyrat e grave.

Por efektin e duhur nuk munden ta kenë të gjitha produktet.

Për shkak të këtyre produkteve që nuk tregojnë efekt disa gra janë munduar të rrisin qerpikët duke përdorur pambuk.

Për qerpikë më të gjatë ju duhet të merrni një pambuk si në foton më poshtë dhe rrotulloni rimelin tuaj në të. Më pas lyejini qerpikët tuaj si normalisht por volumi i tyre do të jetë më i madh

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here