Nuk është një simptomë e thjeshtë, por një dhimbje e aftë të të shqetësojë ndjeshëm dhe të mos të lejojë të përballosh detyrimet e përditshmërisë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here