Nga këndvështrimi i Islamit: 6 arsye pse duhet të keni një MACË ♡
» Ata sjellin engjëj në shtëpinë tuaj ♡
» Profeti (S.A.W.) kishte shumë mace ♡
» Macja është nga Suneti ♡
» Pështyma e tyre është e pastër♡
» Ata pastrohen dhe janë të pastër ♡
» Janë shumë të qetë ♡
4 FAKTE PËR MACET NË ISLAM
➵Profeti Muhamed (صلى الله عليه وسلم) i do macet.
➵Macet janë kafshë të pastra dhe të pastra.
➵Macet mund të hyjnë në shtëpi dhe xhami.
➵Dashuria për macet është shenjë e besimit në Islam.
“Një grua hyri në ferr për shkak të një maceje që e lidhi dhe nuk e ushqeu, as nuk e la të ushqehej me parazitët e tokës”.
[El-Buhari: 3140, Muslimi: 2242]📖
Pra, nëse një mace ose ndonjë kafshë vjen tek ju duke kërkuar ushqim, mos e injoroni. Ajo erdhi tek ju vetëm për të larguar disa nga mëkatet tuaja.
Pak njohuri për macet,
një mace mund të largojë xhinët dhe energjinë e keqe në shtëpi.
Nëse një mace qan, mund të jetë përcjellje e lajmeve ose një paralajmërim për njerëzit përreth.
Kur një mace ecën rreth jush dhe përkëdhel ose fërkon trupin e saj me këmbët tuaja, zakonisht mendojmë se ata thjesht po përqafojnë ose pretendojnë se na njohin.
Por është një martesë e gabuar, sepse nëse macja ju ngjit trupin e saj, kjo do të thotë se ka energji të keqe ose botë xhin-satanike që dëbohet nga trupi juaj ose rreth jush.
A e dini se kur jeni duke fjetur dhe ka një mace pranë jush, xhinët apo ndonjë krijesë e çuditshme nuk do t’ju afrohen sepse kanë frikë nga macet dhe para se t’ju afrohen, duhet të numërojnë të gjitha qimet/leshin e maces. macja dhe bishti, por para se të mbarojnë me numërimin, macja do të tundë përsëri bishtin dhe do të ngatërrohet dhe do të fillojë të numërojë përsëri.

Pra, mos i lëndoni macet, sepse ato janë shumë të talentuara dhe nëse i lëndoni, mund t’i ktheni energjitë e këqija vetes dhe familjes suaj.
Bashkim Qerimi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here