WhatsApp ka paraqitur komplikime për disa përdorues kur skanojnë një kod të vlefshëm QR dhe hyjnë në llogarinë e tyre të aplikacionit nga kompjuteri. Nëse ky është rasti juaj, nuk duhet të shqetësoheni, është një gabim që mund të zgjidhet pa asnjë teknik dhe që mund ta bëni nga shtëpia duke ndjekur këto hapa.

Ky mjet përdoret për të nisur me lehtësi seancën, pa pasur nevojë të plotësoni fushat e emrit të përdoruesit dhe fjalëkalimit. Nga seksioni ‘Cilësimet e aplikacionit’ është e mundur të gjeneroni një kod QR për ta skanuar më vonë me kamerën e një terminali tjetër dhe për t’u identifikuar në WhatsApp.

Nëse aplikacioni jep një gabim, gjëja e parë që duhet të bëni është të kontrolloni nëse keni versionin më të fundit të përditësuar të WhatsApp. Nëse jo, shkoni në dyqanin e sistemit tuaj operativ dhe përditësoni aplikacionin.

Një tjetër nga gabimet e zakonshme gjatë skanimit të kodeve QR është fokusi i kamerës. Sigurohuni që të keni një lente të pastër, të fokusoni saktë dhe që të ketë dritë të mjaftueshme në dhomë për të kapur mirë imazhin. Në rast se nuk funksionon, mund ta rinisni pajisjen ose të futni manualisht kodin poshtë kodit QR.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here