Ariu ngecë në Malin Sharr në territorin mes Zaplluxhës dhe Buzovcës. Autoritetet maqedonase e kanë neutralizuar kafshën, dhe pas trajtimit ariu është liruar prap.

https://www.facebook.com/reel/691109442833659

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here