Një insert i shkurtër nga dokumentari anglez për fshatin Rrogam, në Alpet shqiptare, në vitin 1991

Me rënien e regjimit të diktakturës në Shqipëri , një nga vendet më të varfra në Evropë, njerëzit e një fshati të largët malor janë përballur me dilemën se si të rialokojnë tokën dhe kopetë pas 40 viteve kolektivizëm.

https://fjala.al/wp-content/uploads/2023/02/327562660_557499286093283_7091624988762161320_n.mp4?_=1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here