Në foto shohim një bletë që ka thumbuar dorën e një personi dhe pastaj tenton të ikë ndërsa thumbi qëndron ngjitur në dorën e viktimës.

Ky ind midis thumbit dhe bletës është indi i barkut të zorrës së bletës që del direkt dhe që shkakton vdekjen e bletës.
– Dhe mençuria në këtë gjë është si vijon:

Zoti fuqiplotë e di që po të mos vdiste bleta do të ishte e ngarkuar me gjakun e atij personi që është thumbuar dhe mund të jetë një gjak i kontaminuar dhe i sëmurë me të cilin do ta bënte edhe mjaltin shkaktar i sëmundjeve që do të ishin përhapur nga ky mjaltë. Por Zoti e përshkroi mjaltin si shërim për njerëzit.
Qoftë lavdëruar Ai që krijoi të gjitha të mira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here