Ditë më të ftohta po vijnë dhe bashkë me to një mundësi më e madhe për të na i mjegulluar dritaret.

Në disa situata, kjo mund të jetë shumë e ɾɾez ȋκshɱe, kështu që ne ofrojmë këshilla se si t’i largoni ato sa më shpejt që të jetë e mundur dhe në përgjithësi të zvogëloni ose parandaloni mjegullimin e dritareve.

Për të hequr mjegullimin e dritareve me metodën klasike, na duhen dhjetë minuta nëse jo edhe më shumë. Por ka një mënyrë më të shpejtë.

Në dimër, është e rëndësishme të zvogëlohen burimet e lagështisë në automjet, në mënyrë që bora dhe shiu nga këpucët dhe veshjet të mos hyjnë në automjet, dhe tapetet të mos lagen.

Një i ri arriti të gjejë mënyrën më të shpejtë për ta largojë këtë ves. por iu deshën një sërë eksperimentesh tek automjeti i tij dhe e shpërndahu në kanalin e tij në YouTube , dhe ja katër hapat:

1. Vendoseni ngrohjen në maksimum.

2. Ndizni kondicionerin.

3. Fikni opsionin e qarkullimit të brendshëm të ajrit.

4. Hapni dritaret shkurtimisht.

Xhamat e makinës tuaj do të normalizohen në një kohë rekord

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here