Nëse keni frikë nga fluturimi, statistikat e mëposhtme mund t’ju qetësojnë mendjen.

– Advertisements –

Shanset aktuale për të vdekur në një fluturim komercial (për arsye të lidhura me fluturimin, si aksidente ose përplasje) janë vetëm rreth 1 në 29.4 milionë. Megjithatë, jo të gjithë aeroportet janë krijuar njësoj. Qasje të rrezikshme. Korsi të ngushta dhe të shkurtra uljeje.

Moti i ndryshueshëm dhe i paparashikueshëm.

Disa aeroporte dihet se janë më të rrezikshëm se të tjerët. Pra, nëse keni frikë nga fluturimi, mund të dëshironi të shmangni aeroportet në këtë listë. Bëhuni gati për t’u nisur ndërsa numërojmë mbrapsht 15 aeroportet më të rrezikshëm në botë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here