Çdo ditë zbulojmë diçka të re mbi kafshët dhe botën përreth nesh Shikoni me ne botën shtazore dhe mësoni faktet të cilat do t’ju befasojnë, do t’ju argëtojnë, madje edhe do t’ju bëjnë të qeshni goxha mirë!

Nëse macja juaj ndonjëherë ju ka shikuar në sy dhe ngadalë i ka mbyllur sytë, sikur fle, kjo do të thotë që ju ka dërguar puthje dhe që ju do sinqerisht./shkruan bejevet ne youtube, transmeton InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here