Macet janë krijesa të jashtëzakonshme, ato na frymëzojnë me fleksibilitetin, pavarësinë, qetësinë dhe bukurinë e tyre

Ato janë shumë instinktive, dëgjojnë gjithmonë intuitën e tyre dhe leksioni më i rëndësishëm që mund ta marrim prej tyre është të duam veten

Një nga gjërat më të pazakonta dhe më të buta për macet është gërhitja. Kur përkëdhelim një mace, ne mund të ndiejmë menjëherë stresin duke na ikur.

Përqafimi i një maceje është gjëja më e butë dhe zgjon menjëherë një ndjenjë paqeje të brendshme, lumturie dhe dashurie.

Macet gërhasin me një frekuencë prej 20 deri në 140 Hz, gjë që mund të ketë një efekt shërues në trupin dhe emocionet e njeriut.

Vibracionet gjatë gërhitjes ndihmojnë në reduktimin e stresit dhe nervozizmit, dhe ka pretendime se ato mund të ndihmojnë në dispne, ose vështirësi në frymëmarrje.

Hulumtimet tregojnë se pronarët e maceve kanë një rrezik 40% më të ulët të sulmeve në zemër, dhe gërhitja ka një efekt pozitiv në presionin e gjakut, shëndetin e kockave dhe është i dobishëm për muskujt. Ndihmon për të hequr qafe mendimet obsesive dhe negative.

Gërhitja e një mace shpesh quhet meditimi më i butë, kështu që mund t’ju relaksojë plotësisht dhe të rivendosë energjinë e mirë.

Kur një mace fillon të gërhasë duke e përkëdhelur, do të thotë se ajo reagon pozitivisht ndaj energjisë suaj.

Mbyllni sytë dhe dëgjoni frekuencën që prodhon imagjinata teksa gërhet, në pak minuta duhet të ndiheni më të qetë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here