Molla e Diamantit të Zi është një racë e rrallë nga familja e mollëve Huaniu që kultivohet në rajonin tibetian të Nyingchi. Pavarësisht nga emri, molla më shumë ka një nuancë vjollcë të ngjyrës, me tul të bardhë në brendësi. Ngjyra e saj unike është për shkak të lartësisë së madhe të rajonit prej mbi 3500 m. Konsiderohet si një ndër mollët më të rralla dhe rritet vetëm në Tibet.

Thuhet se shija e saj është më e ëmbël se mjalta. /InforCulture.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here