6.1 C
Pristina
Tuesday, July 27, 2021
Home HISTORI/ARKEOLOGJI Gazeta gjermane “Die Welt”!: Grekët nuk janë popull i vërtetë! Rrënjët i...

Gazeta gjermane “Die Welt”!: Grekët nuk janë popull i vërtetë! Rrënjët i kanë të përziera mes Shqiptarëve dhe Sllavëve!

Gazeta Gjermane pranë partisë k0nservat0re të Angela Merkel,pàràIajmer0në se,Greqia e ka shkàteruàrë edhe më parë rendin Europjan,dhe ka ringjjaIIur teoritë rac0re të naziistëve,një artikull ku cit0het historiani Jakob philipp Fallmerayer,i cili ka thën se grekët nuk janë grek të vertet.

Sipas gazetes Die welt situata krittiike në Greqi nuk është vetem ekonomike por edhe historike.

Ne artikull shkruhet se Greket kane shkattërruar edhe me parë ekonominë Europjane,dhe se grekët e sotëm nuk janë pasardhës të grekve “antik” por një miks Shqiptare sllavë turqë bullgarë rumun roma etj.

Më tej në artikull cit0hen fragëmente nga libri historianit Jakob philipp Fallmerayer,”Geschichte der Halbinsel Morea wahrend des Mittelalters” ku thuhet se popullsia greke u zevendesua gjatë perjjudhës së dyndjjeve sllave (350-800) pas krishtit.

Raca e Heleneve është një ideoI0gji e reme,por f0rtë mirë e maniipuIuare nga ana e tyre,të cilët daII0hen prë manipuIat0re dhe të pa’bes..Asnjë pikë gjjaku nuk rrjjedhë në venat e të krishterëve prezent në Greqi,shkruan Fallmerayer.

Madje gazeta shk0në edhe më tej duke propozuar që antaresimi ne Bashkimin Europjan te kryet vetem ne baze te anaIizave te ADN-së,Grekët që sotë pretend0jnë se janë pas’ardhës të Perikliut dhe Sokratit nuk janë gjë tjetër veç një miks Turqish Shqiptaresh Sllavesh,thuhet në artikull.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Lëngu i patëllxhanit për uljen natyrale të sheqerit në gjak

Njerëzit që vuajnë nga diabeti duhet të bëjnë zgjedhje të kufizuara ushqimore. Në veçanti, ata duhet të kufizojnë sasinë e karbohidrateve.

Godinat më të bukura të botës

Festivali Botëror i Arkitekturës ka zbuluar listën prestigjioze të ndërtesave dhe projekteve të reja më të mira nga e gjithë bota.

Te varri i mikut më të madh të shqiptarëve

Shkruan:Daut Dauti Në fund të fshatit Brushford, në anën e djathtë të rrugës, gjendet kisha St. Nicholas. Është ditë...

Vetëm se fliste të vërtetën: Vr.asja greke e Gjeneralit Telini që shihte shqiptarët deri në Janinë e Çamëri

Më 27 gusht të vitit 1923, në rrugën që bashkon qytetin e Janinës me Kakavijën, 10 kilometër pranë kufirit, njerëz të panjohur...

Recent Comments