6.1 C
Pristina
Monday, August 2, 2021
Home HISTORI/ARKEOLOGJI Deklarata e Popit Serb më 1999!: Populli Serb do të ndëshkohet me...

Deklarata e Popit Serb më 1999!: Populli Serb do të ndëshkohet me Pavarsinë e Kosovës, Sanxhakut e Vojvodinës!

Një pop serb me emrin Gavril, në vitin 1999 kishte thënë se popullin serb nuk e di se çfarë e pret!

“Serbia do të s hkatërr0het, ajo do të ndahet në shumë pjesë. Vojvodina, Kosova, dhe Sanxhaku do të pavarës0hen kurse Mali i Zi do t’i bashkohet pjesërisht Shqipërisë, pra populli serb do të s hkatërr0het”, kishte thënë murgu Gavril.

Ai shton se bota do t’i mbështesë ata, të njëjtit që na b0mbarduan. Nuk do të sund0het më nga Beeogradi, por në veçanti, secila njësi e veçuar do të ketë qendrat e veta për të gjithë.
Popi thotë se i vetmi shpëtim për serbët është p endimi i përgjithshëm dhe kt himin e serbëve te Zoti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Ja si mund ta largoni erën e cigareve nga rrobat dhe shtëpia

Si ta largoni erën e cigareve nga rrobat dhe shtëpia. Disa rekomandime për të eliminuar erën e cigareve dhe...

Ku i gjeni 99 shkallë, si 99 emrat e Zotit? – “XHAMIA E ÇUDITSHME”

Çdo ditë e hapur, për besimtarë dhe vizitorë, ndërsa hyrja është e lirë./Konica.al Xhamia e Pazarit të vjetër në...

Veshja dhe kostumet tradicionale të Beratit, nga më të veçantat në Shqipëri

Tradita e veshjes së banorëve të qytetit të Beratit është një nga më të veçantat në Shqipëri. Kjo për shkak edhe se...

Dashunija ndaj prindëve – Ndre Mjeda

Poezi nga Ndre Mjeda Me sy çilun afër djepit,Me kujdes e me dashtni,Për vaj tem tue hjekun zi,Tue shëndue...

Recent Comments