20 vjet më parë, nje djal i ri jetonte në malet e Australisë, Peter ‘Pook’ Cook befas pyeste nëse do të ishte e mundur të rrisnin karriget e tij tek pema qe kishte mbjellur.

Pook filloi me idenë e tij për të rritur pemet për vite me rradhë dhe kreu eksperimente të shumta me metoda të ndryshme të kopshtarisë dhe llojeve të ndryshme me pemët, ndërsa të gjitha vëzhgimet e tij u regjistruan dhe ai arriti te bente dicka speciale.

Pooktre rriste peme duke i bere me ato tavolina kafeje, shtretër krevate. Përveç të qenit tërësisht organik, karrigia është shumë e fortë!

Ai vazhdoi gjate gjithe jetes se tij duke mbjellur peme dhe duke i ber karrige.
Eshte nje kenaqesi e vecante te mbjellesh peme dhe te ulesh mbi to eshte dicka ndryshe nga te tjeret.

Duket sikur jeton nje bote tjeter plot fantazi dhe bukuri.

See the source image

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here