6.1 C
Pristina
Sunday, April 18, 2021
Home RETROSPEKTIVË Krahina e Mirditës në një hartë gjermane të vitit 1941(Foto)

Krahina e Mirditës në një hartë gjermane të vitit 1941(Foto)

(harta është publikuar pjesërisht).

Në hartë janë paraqitur rrugët ndërlidhëse, vendbanimet (mungojnë disa), emërtimet sipas bajrakëve (pjesërisht), lumenjtë dhe degët e tyre, toponimet, malet, lartësia mbi nivelin e detit, etj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Kripa shëron këto sëmundje

Kripa është shumë e shëndetshme dhe ndihmon në parandalimin ose trajtimin e shumë sëmundjeve apo problemeve shëndetësore. Më poshtë...

Disa këshilla të thjeshta që do të bëjnë agjërimin tuaj më të lehtë

Deri më 12 maj, besimtarët myslimanë agjërojnë nga lindja e diellit e deri në perëndim. Agjërimi praktikohet për arsye fetare dhe shpirtërore...

Si të zhdukësh thinjat e parakohshme

Pavarësisht moshës, flokët e thinjur janë problem për shumë njerëz, femra dhe meshkuj. Thinjat janë tregues i pashmagshëm i plakjes, por që...

Me çfarë duhet të nisim iftarin?

Shpesh njerëzit pyesin: me çfarë duhet të çel iftarin? Në fakt, nuk ka asnjë obligim të përzgjidhni një ushqim...

Recent Comments