Ky është një dokument që tashmë është bër publik nga Vatikani. Është gjenealogjia më e vjetër e mundshme ku permenden emrat si Paul Dukagjin, Muzachius (Muzaka), Pal Engjëlli (këshilltar i Skënderbeut) dhe ne fund të faqes emrat:☑️ Gjon Kastrioti☑️ Georgius (Skënderbeu)Në të kam dalluar dhe emra të tjerë si psh: Alba dhe Arianitus.Data e shkrimit: 1468Link: https://digi.vatlib.it/view/MSS_Vat.lat.8277…/Eneo Xhepa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here